Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Στα τάρταρα




 «Μεταξύ του νου και των χεριών πρέπει να παρεμβάλλεται η καρδιά.»
Από το κινηματογραφικό αριστούργημα Metropolis του Frietz Lang 1922 (Βωβός Γερμανικός κινηματογράφος).
Η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού στενάζει λόγω των μέτρων των διεθνών τραπεζιτών και των ντόπιων προσκυνημένων εκπροσώπων τους. Ο λαός μας δεν επέβαλε στους κυβερνώντες μας την οργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων, που στοίχισαν δισεκατομμύρια , ο λαός δεν καρπώθηκε τα δισεκατομμύρια  των εξοπλισμών του Άκη και λοιπών συνεργατών. Δεν έλαβε μέρος σε κανένα φαγοπότι όπως ισχυρίζεται ο γνωστός αμετροεπής, ιπποπόταμος της Ελληνικής πολιτικής. Τελευταία τα ΜΜΕ αναφέρονται σε διάφορες μικροαπατεώνες Ελλήνων για να αποσβέσου το τεράστιο φαγοπότι των πολιτικών μας. Στο κάτω κάτω όταν ένα καράβι βουλιάζει την ευθύνη την έχει ο κυβερνήτης. Πρόσφατα ο κος Ευαγγελάτος στην εκπομπή του στο ΣΚΑΙ που έχει καταντήσει η ΥΕΝΕΔ  της χούντας, έψαξε ένα συνδικαλιστή των ναυτεργατών του Σκαραμαγκά γιατί προσπάθησαν αυτοί να καταλάβουν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον κάλεσε να αποδοκιμάσει αυτή την ενέργεια. Γνωρίζει ο κος Ευαγγελάτος, ο παχυλά αμειβόμενος τι σημαίνει να δουλεύεις μια φορά την εβδομάδα  και να είσαι και απλήρωτος!! Η πατρίδα είναι ιερή αλλά πρέπει για να την σέβονται να σέβεται τους πολίτες της. Ας σταθούμε όμως σε κάτι. Έχετε καταλάβει αγαπητοί φίλοι, ότι όλα αυτά τα χρόνια μας κυβερνούν άνθρωποι μα τριάντα σπίτια, σπίτια στην Αράχοβα, στη Μύκονο, σπίτια με πισίνες ( πολλές φορές αδήλωτες). Η άλλη εξοχοτάτη βουλευτής έβγαλε 200000 € για ένα χρόνο χωρίς φόρο για τα φτωχά παιδιά (2) που σπουδάζουν στην Αγγλία. Εσύ φτωχέ μου φίλε πας να γράψεις το παιδί σου στο ΤΕΙ Κεφαλονιάς, σου ζητούν υπέρογκα ενοίκια και σου λεν κιόλας ότι το καλοκαίρι πρέπει το παιδί να αφήσει το δωμάτιο για να νοικιαστεί από τουρίστες. Εσύ αγωνίζεσαι μια ζωή για να βάλεις ένα κεραμίδι  πάνω από το κεφάλι σου και μερικοί πολιτικοί μας φίλοι έχουν 30-40-50 σπίτια!!!!
Έχεις σκεφτεί φίλε μου ότι η πλειονότητα των πολιτικών της εξουσίας, δεν έχουν  μπει στη ζωή τους σε αστικό λεωφορείο δεν έχουν φάει σε λαδόκολλα ( εκτός αν το ετιτάσουν τηλεοπτικές εμφανίσεις); Όταν αυτοί τα καλοκαίρια οργώνουν το Αιγαίο με τα σκάφη τους, εσύ που πας για διακοπές αν πας; Είναι δυνατόν αυτοί οι Φαρισαίοι να ενδιαφερθούν για σένα; Ξέρουν αυτοί τι σημαίνει ο αγώνας για το μεροκάματο; Πορφυρογέννητοι, γέννημα θρέμμα του κολεγίου Αθηνών, μέλη Μασονικών στοών και λέσχης τύπου Bildeberg, ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντα των εργοδοτών τους (Τραπεζίτες , εφοπλιστές και λοιποί μεγαλοκαρχαρίες, καθώς και φοροφυγάδες κλπ ). Αυτό πάλι με το τσιπάκι φοροφυγάδων που περιέφερε ο κος Βενιζέλος και ο κος Παπακωνσταντίνου, στην τσεπούλα τους ή στο μαξιλαράκι τους τι σας λέει;
Το 72% των φορολογικών εσόδων είναι από μισθωτούς και συνταξιούχους!! Στη ιστορία της ανθρωπότητας υπήρξαν ηγέτες που ενδιαφερόντουσαν για το λαό τους, υπήρξαν μορφές που τίμησαν την ιδεολογία τους. Ο Βασιλιάς της Σπάρτης Άγης ο Δ΄ όταν παρήκμασε η Σπάρτη, και παραδόθηκε σε μια κάστα πλουτοκρατών κήρυξε επανάσταση και αναδιανομή της γης. Δολοφονήθηκε βέβαια από τους εφόρους και έτσι η Σπάρτη τέθηκε για πάντα στο περιθώριο της Ιστορίας. Ο Φραγκίσκος της Ασίζης αν και γιος πλούσιας οικογένειας πούλησε τα υπάρχοντα του, τα διένειμε στους φτωχούς και δημιούργησε το τάγμα των Φραγκισκανών μοναχών που χειμώνα καλοκαίρι περιφέρονται με ένα ρούχο από λινάτσα και με πέδιλα στα ποδιά. Ακολούθησε τις επιταγές του Χριστού. Ο Έγκελς στενός συνεργάτης του Μαρξ ήταν γιος εργοστασιάρχη από το Μάντσεστερ, Ο Λένιν ήταν μεγαλοαστός, Ο Τσε Γκεβάρα ήταν γιατρός γιος πλούσιας οικογένειας όπως και ο Κάστρο. Δυστυχώς όλοι αυτοί και άλλοι είναι εξαιρέσεις του κανόνα. Αλίμονο δεν υπάρχει πια καρδιά. Οι ύαινες και οι αρκούδες του διεθνούς καπιταλισμού, ροκανίζουν το εισόδημα των φτωχών, προστατεύουν τις τράπεζες τους διασφαλίζουν τα συμφέροντα των εργοδοτών τους. Δεν υπάρχει λοιπόν καμιά καρδιά που να παρεμβάλλεται μεταξύ του νου και των χεριών. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε στην καρδιά του λαού να επαναστατήσει και να πετάξει στα Τάρταρα της Ιστορίας, όλους αυτούς τους επιπεδωμένους συναισθηματικά, τους ανέκφραστους, ανέραστους και με καθηλωμένη μιμική μαμμόθρεφτους και μαμόθρεπτες του διεθνούς και ντόπιου Jet- Set. Αυτοί όλοι δεν είναι παρά μεταμφιεσμένοι αριστοκράτες με μανδύα δημοκρατών.

Μάριος Τυροβολάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου