Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΑ..... ΓΕΝΕΘΛΙΑ



Αυτό είναι το 12ο τεύχος! Ένας χρόνος «κρίση»! Προφανώς αναφερόμαστε στο περιοδικό μας, διότι η ΑΛΛΗ, μετρά κάποια χρόνια στην πλάτη μας ,αλλά και ακόμα περισσότερα μπροστά της.
Υπάρχει λοιπόν η καλή και η κακή «κρίση»! Μακάρι η καλή, η δική μας, να κλείσει και άλλα χρόνια κοντά στον συνάδελφο, ώστε να τον ενημερώνει, να τον αφυπνίζει, να τον κάνει να γελά, να τον κάνει να σκέπτεται, να τον προβληματίζει…
Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε ότι έρχονται δύσκολα χρόνια για τον Έλληνα, για τον άνθρωπο, αλλά και ειδικότερα για εμάς τους εργαζόμενους του ΨΝΤ. Δεν ξέρουμε ακόμα που θα μας βρει το 2013, Τρίπολη, Καλαμάτα, Πύργο, Άργος, Κόρινθο, Σπάρτη, Πάτρα ή μήπως στα σπίτια μας άνεργους, συνταξιούχους ή σε εφεδρεία;!
Τα πάντα αβέβαια!
Ένα είναι σίγουρο ότι- εμείς που εκδίδουμε το περιοδικό αυτό, εμείς που ορθογραφούμε ένα χρόνο τώρα, εμείς που βαθιά μέσα μας πιστεύουμε ότι ίσως με την «κρίση», μπει ένα μικρό λιθαράκι στην βελτίωση της σάπιας εικόνας της χώρας μας- θα είμαστε εδώ, μαζί σας, να γράφουμε να συζητάμε και να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα που θα υψώνονται μπροστά μας!
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε και που μας διορθώνετε!
(ας ευχηθούμε) Χρόνια μας πολλά!!!            

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου