Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Επίσχεση εργασίας στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης




Την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 οι ειδικευόμενοι ιατροί του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης ξεκινήσαμε επίσχεση εργασίας μέχρι την υλοποίηση των αιτημάτων μας. Στη διεκδίκηση αυτή συμμετέχουν και ορισμένοι ειδικευμένοι ιατροί του Ψ.Ν.Τ. Ως εκ τούτου το νοσοκομείο θα λειτουργεί μόνο για τα επείγοντα περιστατικά με τους εφημερεύοντες ιατρούς ως προσωπικό ασφαλείας. Δεν θα γίνονται εξωτερικά ιατρεία, δεν θα.γίνεται συνταγογράφηση....
Για τους ειδικευόμενους γιατρούς και για την πλειοψηφία των ειδικευμένων νοσοκομειακών γιατρών που θέλουν να ζουν με αξιοπρέπεια από το μισθό τους αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η κινητοποίηση του νοσοκομείου μας αλλά και των νοσοκομείων στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι απόδειξη πως είναι πολλοί οι νοσοκομειακοί γιατροί που δεν ανέχονται άλλη περιφρόνηση. Δεν δεχόμαστε άλλον εξευτελισμό απέναντί μας και απέναντι στους αρρώστους, δε δεχόμαστε να είμαστε συνένοχοι στην παραοικονομία. Θέλουμε να ζούμε αξιοπρεπώς από το μισθό μας. Το ποσό των εφημεριών που διεκδικούμε είναι απαραίτητο για τη διαβίωση μας και δεν το διαπραγματευόμαστε.
Δε δεχόμαστε καμία περικοπή στα προγράμματα των δεδουλευμένων εφημεριών μας.
Δε δεχόμαστε καμία περικοπή στο μισθολόγιο των ιατρών.
Διεκδικούμε τη βελτίωση των συνθηκών του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου.
Απαιτούμε ασφαλή προγράμματα εφημέρευσης.
Απαιτούμε την άμεση αποζημίωση του ποσού που μας οφείλετε από τις εφημερίες.
Τέλος, καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου να προχωρήσουν και εκείνοι μαζί μας στη διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας.
 
Δε δεχόμαστε καμία περικοπή στο μισθολόγιο των ιατρών.
 
Οι Ιατροί του Ψ.Ν.Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου