Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

10 Μήνες απλήρωτες Πρόσθετες Αμοιβές

Συνάδελφοι 10 μήνες πέρασαν από τότε που σταμάτησαν να μας πληρώνουν τις υπερωρίες μας. Στην αρχή μας έλεγαν ότι δεν καταρτίστηκε έγκαιρα ο προϋπολογισμός των υπερωριών του προσωπικού του ΨΝΤ.  Κατά καιρούς ακούμε οτι θα πληρωθούμε για κάποιους μήνες, αλλά η ημερομηνία αναβάλλεται συνεχώς επειδή πάντα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Άλλοτε φταίει ο επίτροπος, άλλοτε δεν κόπηκαν τα εντάλματα πληρωμής και άλλοτε φταίει η εταιρεία που έχει αναλάβει τη μηχανοργάνωση.
Δεν έχει σημασία τι μας λένε τελικά κάθε φορά. Αυτό που έχει σημασία είναι  ότι έχουν  περάσει 10 μήνες και είμαστε ακόμα απλήρωτοι. Οι μισθοί μας έχουν μειωθεί τα έξοδα και οι φόροι έχουν αυξηθεί και η ζωή όλων μας έχει αλλάξει δραματικά  προς το χειρότερο. Παίρνουμε λίγα μας ζητάνε πάρα πολλά. Αν προσθέσουμε και τα εργασιακά προβλήματα που προέκυψαν από το "κλείσιμο" του του ΨΝΤ γιατί ενώ έχουμε "κλείσει" συνεχίζουμε να λειτουργούμε το ίδιο και να κάνουμε όλο και περισσότερες εισαγωγές κατά τα άλλα δεν υπάρχουμε όσον αφορά τη χρηματοδότηση του Νοσοκομείου. Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι αυξάνονται συνεχώς τα ρεπό που μας χρωστάνε διότι για να καλύπτονται  οι βάρδιες με ασφάλεια  πρέπει να δουλεύουμε χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο απαραίτητη ξεκούραση τότε η ζωή του προσωπικού  του ΨΝΤ είναι σκέτη κόλαση.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.

Στα πλαίσια λοιπόν των Πανελλαδικών  κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει  η ΠΟΕΔΗΝ καλούμε το προσωπικό του ΨΝΤ να συμμετάσχει δυναμικά  στην ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4/10/2012 από τις 11:00-15:00 στην Πύλη του ΨΝΤ για να διεκδικήσουμε την ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ των ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ μας, των οφειλόμενων ρεπό μας καθώς και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων που προκύπτουν από τη διακοπή χρηματοδότησης του νοσοκομείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου