Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Μικρά – Μικρά





Δυσκολεύτηκα πολύ να συντάξω το άρθρο αυτό. Αν και συνταξιούχος πλέον δεν είχα αρκετό χρόνο. Συγκινημένος από την τιτάνια προσπάθεια του κ. Λοβέρδου να φτιάξει το καινούριο κόμμα, ως απλώς στρατιώτης εθελοντής προσπαθώ να βοηθήσω την ίδρυση του κόμματος, άρα είμαι υπεραπασχολημένος για να βοηθήσω.
Αναθυμούμενος τα έργα του κ. Λοβέρδου στο υπουργείο Υγείας  (μόνο σωστό η ηλεκτρονική συνταγογράφηση και η ενιαία ειδικότητα), με τους εκλεκτούς συνεργάτες του, την αλαζονεία του, τον αυταρχισμό του είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω με τις ασήμαντες δυνάμεις μου, την ίδρυση του κόμματος.
Θυμηθείτε τα αλλεπάλληλα e-mail του υπουργού Υγείας για το ίδιο θέμα όπου άλλα ζητούσαν στις 9, άλλα στις 10, άλλα στις 1 το μεσημέρι, πάνω στο ίδιο θέμα γεμάτα αντιφάσεις, θέματα άνευ ουσίας και σημασίας, που οδηγούσε τους υπαλλήλους στην τρέλα.
Η υγεία καταστράφηκε, οι αντιφάσεις και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις για τα γενόσημα δημιούργησαν 10000 ανέργους στο φάρμακο. Κωλυσιεργίες, αντιφάσεις, αυταρχικά

νομοθετήματα από τον αρχιερέα του l’ efet c’e moi (το κράτος είμαι εγώ) διέλυσαν το ΕΣΥ. Οι οικείοι  έψαχναν για χαρτί υγείας, σεντόνια, κουτάλια πολλές φορές και φάρμακα, σύριγγες για τους αγαπημένους τους που νοσηλεύονταν.  Πώς να μην σταθείς στο πλευρό του στρατηλάτη Λοβέρδου να τον κάνουμε και πρωθυπουργό; Εσείς δεν θα τον κάνατε;
Φυσικά αστειεύομαι!
Αλλάζω θέμα. Στην ιστορία της ανθρωπότητας υπάρχουν πολλοί προδότες, οπαδοί του κόμματος όπου φυσάει ο άνεμος (Ο.Φ.Α) ανακόλουθοι στις ιδέες τους. Οι γονείς μας στην πρόσφατη ιστορία μας είδαν πολλά και μας προέτρεπαν να μην ασχολούμεθα με την πολιτική. Ο πρωθυπουργός του βουνού Τσιριμώκος, έγινε πρωθυπουργός του βασιλιά την εποχή των αποστατών.
Είδα λοιπόν προ ημερών την τηλεόραση την ευρισκόμενη     ‘’ εις τα Ευρώπας’’ σε καινούρια θέση, που με το μισθό που παίρνει θα διασφαλίσει και τα εγγόνια της, κα Δαμανάκη, να μας κουνάει το δάχτυλο και να μας προτρέπει να ακολουθήσουμε το μνημόνιο και τις επιταγές του. Το ευαγγέλιο του πιο άγριου, απάνθρωπου καπιταλισμού κηρύσσεται από την κ. Δαμανάκη.
Δεν πιστεύει κανείς στα μάτια του και στα αυτιά του!
Η ηρωική αγωνίστρια στέλεχος του ΚΚΕ, εν συνεχεία του Συνασπισμού και τέλος του

ΠΑΣΟΚ, πρόδωσε τα πάντα για τον παχυλό μισθό. Όπως είπαμε δεν μας εκπλήσσει το γεγονός, είπαμε η ιστορία διδάσκει, αυτό βέβαια δεν παύει να μην καταθλίβει για το κατάντημα, της εκφωνήτριας του «εδώ πολυτεχνείο». Τελειώνω με τον ιδιοφυή Γιωργάκη μας. Χρειάστηκε 200000 ευρώ για ένα ταξίδι στην Κόστα Ρίκα και 200000 ευρώ στο Γιοχάνεσμπουργκ για να ανακηρυχθεί πρόεδρος της Σοσιαλιστικής διεθνούς. Γι αυτό νόμιζε ότι τα λεφτά υπάρχουν, γι αυτό και τα γλεντούσε.
Μια επισήμανση το ότι ο Γιωργάκης έγινε επισκέπτης καθηγητής στο Χάρβαρντ δε λέει τίποτα. Τα Αμερικανικά πανεπιστήμια (τα καλύτερα στον κόσμο) μετά καλούν για λίγα μαθήματα τον οποιοδήποτε μπορεί να διδάξει, έστω και αρνητικά. Ο Γιωργάκης δίδαξε πως οδηγείς μια χώρα στην οικονομική καταστροφή, το να διδάξεις και το αρνητικό είναι θετικό.    


Γράφει  ο Μάριος Τυροβολάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου